Monipuolista romukierrätystä Uudessakaupungissa ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Vuodesta 1969 palvellut perheyritys Uudenkaupungin Romuliike Oy on romukierrätyksen rautainen ammattilainen. Palvelemme osaavasti sekä yksityisiä että yrityksiä Uudessakaupungissa ja lähikunnissa.

 

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu:

  • romun osto
  • romun myynti
  • vaihtolavojen toimitus
  • renkaiden ja autojen kierrätys.

Tutustu tarkemmin palveluihimme tällä sivulla ja ota yhteyttä! 

Romun osto ja myynti hoituu meidän kanssamme helposti

Ostamme ja myymme metalliromua niin rautaa kuin värimetallejakin. Mustarauta on pehmeää ja matalahiilistä terästä, kun taas värimetalleihin lukeutuvat muun muassa kupari, nikkeli, pronssi, alumiini, messinki ja tina.

 

Toimitamme vaihtolavat niin teollisuudelle ja myös kuluttaja-asiakkaille isompia romueriä varten. Voit myös tuoda itse meille romua kierrätettäväksi. 

Kysy lisää

Autojen ja renkaiden kierrätys osaavasti

Otamme vastaan niin autonromuja kuin loppuun käytettetyjä autonrenkaita. Auton romutuksesta saat virallisen todistuksen. Jos et ole romutettavan auton rekisteröity omistaja, ota mukaasi valtakirja rekisteröidyltä omistajalta. 

 

Myös vanhat ja loppuun ajetut autonrenkaat voidaan kierrättää monella tapaa. Tuomalla käytöstä poistuneet autonrenkaat meille, pääset niistä kätevästi eroon, eikä sinun tarvitse tehdä niille tilaa autotallissasi tai varastossasi.

 

Renkaiden kierrätys on ennen kaikkea ekologista, sillä niiden uusiokäyttö mahdollistaa esimerkiksi erilaisten pinnoitteiden valmistuksen.